Ελάτε να φτιάξουμε μαργαρίνη στον πάγκο της κουζίνας!

Τα Greek foodblogs και η Ελαΐς - Unilever Hellas, έχουν την χαρά να σας προσκαλέσουν σε ανοικτή επίσκεψη στο εργοστάσιο όπου φτιάχνονται οι μαργαρίνες, το Σάββατο 2 Απριλίου 2011, ώρα 11πμ. Η πρόσκληση απευθύνεται αποκλειστικά στους food bloggers.

Μετά το λάδι της ελιάς, είναι ώρα να μάθουμε για τα άλλα φυτικά έλαια. Θα μάθουμε τα πάντα για τη μαργαρίνη, θα πάρουμε απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τη σύστασή της, τη χρήση της και το ρόλο της στην διατροφή. Τα κορεσμένα, μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά θα πάρουν θέση στο μυαλό μας. Θα τη δούμε να φτιάχνεται μπροστά μας, πάνω στον πάγκο από τον chef της εταιρείας, Βασίλη Μάνδρο.

Κατά τη διάρκεια των ομιλιών, θα απολαύσουμε ένα ελαφρύ brunch, με εδέσματα φτιαγμένα με μαργαρίνη. Γευστική δοκιμή θα είναι κι αυτή!

Μετά το τέλος των ομιλιών, θα έχουμε τη δυνατότητα να περιηγηθούμε στο εργοστάσιο και να παρακολουθήσουμε από κοντά την παραγωγή της μαργαρίνης. Εάν θέλουμε να παρακολουθήσουμε την ξενάγηση στο χώρο των γραμμών παραγωγής, πρέπει να φοράμε παπούτσια κλειστού τύπου, με χαμηλό πέλμα (ή να έχετε δεύτερα παπούτσια, κορίτσια, μαζί σας!)

Agenda

  • Καλωσόρισμα και σύντομη εισαγωγή για την ιστορία της μαργαρίνης
  • Παρασκευή μαργαρίνης - συμβουλές/tips μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής από τον chef
  • Διατροφική ανάλυση της μαργαρίνης
  • Ερωτήσεις και Απαντήσεις
  • Ξενάγηση στο εργοστάσιο των μαργαρινών

Συμμετοχή

Η εκδήλωση υπολογίζεται να διαρκέσει από τις 11:00 πμ μέχρι τις 13:00 μμ περίπου. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Δηλώστε συμμετοχή, στέλνοντάς μας τα παρακάτω στοιχεία σας:

  • Όνομα/Επίθετο Food Blogger:
  • Όνομα Food Blog:
  • URL address:

Πρόσβαση

Η εκδήλωση γίνεται στο εργοστάσιο της ΕΛΑΙΣ-Unilever Hellas, στου Ρέντη.

Προβολή ΕΛΑΙΣ σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους


Υπάρχει διαθέσιμο parking στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου
Το λεωφορείο 838 (Ομόνοια - Ρέντης - Παλ. Κοκκινιά) κάνει στάση σε απόσταση 200 μέτρων από το εργοστάσιοΣας περιμένουμε!

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι!